Sopar d’homenatge al professor Joaquim Molas en els seus vuitanta anys

La Societat Verdaguer participarà avui, 18 de març de 2011, al sopar d’homenatge al professor Joaquim Molas, amb motiu dels seus vuitanta anys, a l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, promogut per amigues i amics d’institucions com l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat de Barcelona.

El Dr. Molas és un dels sis membres fundadors de la Societat Verdaguer, ha participat activament en les seves activitats i ha dirigit nombroses tesis de doctorat sobre Verdaguer de membres de la nostra Societat, adscrita a la Universitat de Vic. És, doncs, un goig per a la nostra entitat adherir-nos a l’homenatge, en el qual participaran molts dels seus membres numeraris: els uns, des de l’organització de l’acte; d’altres hi assistiran per més d’una raó (mestre, amic, company o col·lega), sigui en representació d’institucions sigui a títol personal.

Celebrem, doncs, la iniciativa d’homenatjar el Dr. Molas per la seva llarga i productiva trajectòria professional en el camp de la literatura i la crítica literària, i desitgem que les seves valuoses aportacions al verdaguerisme contemporani tinguin continuïtat.